Buffet no. 1

Forretter
    Fuglereder m/ cremet hønse-/drue-/æblesalat.
    Vandbakkelser m/ krebsehalesalat.
    Aspargesmousse m/ røget laks.
    Spinattortilla tårne m/ kylling & basilikum ost.
    Røget dyrekølle & drue-/peber- topping. 
    Rejespyd m/ aioli.

Hovedretter
•    Ramsløgmarineret kalvefilet.
•    Pikant kylling m/ lufttørret landskinke.
    Flødekartofler m/ bacon & forårsløg.
    Speltkernesalat m/ appelsin, rabarber & honningmarinade.
•    Salat m/ blomkål, cherrytomater & mozzarella.
    Dressing m/ friske krydderurter.

Dessertbord
•    Chokolademousse tærte m/ jorbærcouillin.
•    Mandeltærte m/ pærer & rørt creme fraiche.
•    Brownies m/ rørt creme fraiche.
•    Mini Sarah Bernhard kager m/ orange.
    Chokoladeskåle m/ citronfromage.

Pris pr. kuvert kr. 319,-

Minimum 30 kuverter. 
Inkl. langtidshævet brød & smør.