2018 Sommerbuffet

Forret buffet
•   Tunmoussetoppe m/ æg & forårsløg.
•   Laksetatar rørt m/ rødløg & æbler.
•   Mini croissant m/ krebsehalesalat.
•   Cæsarsalat m/ stegt kylling, cherrytomater & parmasan.
•   Røget dyrekølle m/ stegte peberfrgter, ribs & pistacienødder.
•   Rødbedevaffel m/ peberrrodscreme & roast beef.
•   Langtidshævet brød & smør

Hovedret buffet
•   Ramsløgmarineret kalveculotte
•   Flødekartofler.
•   Mørbradgryde m/ bacon & ris.
•   Appelsinmarineret broccolisalat, rosiner & græskarkerner.
•   Salat m/ blomkål, hyben & nødder.
•   Hjemmelavet krydderurtedressing.

Dessert buffet
•   Islagkage m/ mazarinbund & is m/ jordbær & saltet karamel,
     hertil jordbærsauce.

•   Mini chokomoussekager m/ bær.
•   Mini othellokager.
•   Vandbakkelse m/ orange- & chokofyld.
•   
Små æblekager i glas.
 

 

Pris pr. kuvert kr. 329,-

Minimum 30 kuverter.