Sommermenu

Forret buffet
•   Miniskåle m/ kylling-/ananas- salat & stegt landskinke.
•   Tunmousseruller m/ tigerrejer.
•   Croissant m/ krebsehalesalat.
•   Tortillatårne m/ røget laks & basilikumcreme.
•   Orangemelon m/ landskinke.
•   Blinis m/ bøgehatte & havtorn.
•   Langtidshævet brød & smør

Hovedret buffet
•   Ramsløgmarineret kalveculotte
•   Kyllingespyd.
•   Spicy kartoffelbåde & bearnaisesauce.
•   Vandmelonsalat m/ feta & ristede græskarkerner.
•   Cherrytomatsalat.
•   Dressing.

Dessert buffet
•   Islagkage m/ lakrids & jordbærcoullin.
•   Tulipanskåle m/ blåbærmousse.
•   Mini jordbærtærter m/ nøddecreme.
•   Hjemmelavede hindbærflødeboller.

Pris pr. kuvert kr. 319,-

Minimum 30 kuverter.