Månedens Menu

maj - juni

Forretter:
•   Tigerrejespyd m/ Aioli.
•   Varmrøget laks m/ æble-/asparges- vinaigrette.
•   Tapas mørbrad m/ bearnaisecreme & syltede rødløg.
•   Langtidshævet brød & smør..

Hovedret:
•   Krydret kalveculotte eller kalvemørbrad.
•   Små pestostegte kartofler.
•   Svampe-/porrer- sauce.
•   Ærtesalat m/ rabarber, ostetern & hasselnødder.
•   Hjemmelavet krydderurtedressing.

Triple dessertanretning:
•   Små mazarintærter m/ nøddecreme & jordbær.
•   Glas m/ gl. dags æblekage & portvinsyltede ribs.
•   Små bomber m/ saltet karamel..

(hovedret + forretter eller dessert):

Pris pr. kuvert m/ kalveculotte kr. 199,-
Pris pr. kuvert m/ kalvemørbrad kr. 229,-

(forretter + hovedret + dessert):

Pris pr. kuvert m/ kalveculotte kr. 229,-
Pris pr. kuvert m/ kalvemørbrad kr. 259,-

Minimum 6 kuverter. 

Forret, salat og dessert er pænt anrettet på fade - lige til at sætte på buffeten/bordet.

Ved 6-20 kuverter: leveres hovedret i foliebakker, klar til opvarmning. En udførlig varmeanvisning medfølger.

Ved over 20 kuverter: kan hovedret leveres i termokasse, klar til anretning.