Månedens Menu

september - oktober

Forretter:
•   Cremet tunmousse m/ æg og ærteskud.
•   Lakseruller m/ mozarella & drueagurkpesto.
•   Røget dyrekølle m/ æble-/blåbær-/valnødde- vinaigrette.
•   Langtidshævet brød & smør..

Hovedret:
•   Krydret kalveculotte eller kalvemørbrad.
•   Flødekartofler m/ pesto.
•   Appelsinmarineret broccolisalat m/ brombær & honningstegte
     valnødder.

Triple dessertanretning:
•   Små glas m/ citronfromage.
•   Chokobomber m/ saltet karamel.
•   Brownie m/ karamel & pekannødder.

(hovedret + forretter eller dessert):

Pris pr. kuvert m/ kalveculotte kr. 209,-
Pris pr. kuvert m/ kalvemørbrad kr. 239,-

(forretter + hovedret + dessert):

Pris pr. kuvert m/ kalveculotte kr. 239,-
Pris pr. kuvert m/ kalvemørbrad kr. 269,-

Minimum 6 kuverter. 

Forret, salat og dessert er pænt anrettet på fade - lige til at sætte på buffeten/bordet.

Ved 6-20 kuverter: leveres hovedret i foliebakker, klar til opvarmning. En udførlig varmeanvisning medfølger.

Ved over 20 kuverter: kan hovedret leveres i termokasse, klar til anretning.