Månedens Menu

januar - februar 2020

3 små tapas forretter:
•   Fuldkorns-/spinat-/lime- vafler med krebsehalesalat.
•   Varmrøget laksekugler med kvark-/citron- timian.
•   Hjertesalat m/ cayennestegt kylling, parmesan & aioli.

Hovedret:
•   Krydret kalveculotte eller kalvemørbrad.
•   Små kartoffel-/svampe- gratin.
•   Svampesauce.
•   Blomkålsalat m/ syltede hvide ribs & ristede solsikkekerner.
•   Hjemmelavet krydderurtedressing.

Triple dessertanretning:
•   Små glas med frugtsalat i nøddesirup & råcreme.
•   Brownie med karamel & valnødder.
•   Mazarinsnitter med hybencreme & brændt marengs.

(hovedret + forretter eller dessert):

Pris pr. kuvert m/ kalveculotte kr. 209,-
Pris pr. kuvert m/ kalvemørbrad kr. 239,-

(forretter + hovedret + dessert):

Pris pr. kuvert m/ kalveculotte kr. 239,-
Pris pr. kuvert m/ kalvemørbrad kr. 269,-

Minimum 6 kuverter. 

Forret, salat og dessert er pænt anrettet på fade - lige til at sætte på buffeten/bordet.

Ved 6-20 kuverter: leveres hovedret i foliebakker, klar til opvarmning. En udførlig varmeanvisning medfølger.

Ved over 20 kuverter: kan hovedret leveres i termokasse, klar til anretning.