Månedens Menu

maj - juni

Forretter:
•   Tigerrejespyd m/ aioli.
•   Fuldkorns-/spinat-/lime vafler m/ krebsehalesalat.
•   Hjertesalat m/ pulled turkey, hybenvinaigrette & honningristede
     græskarkerner.
•   Langtidshævet brød & smør..

Hovedret:
•   Krydret kalveculotte eller kalvemørbrad.
•   Små kartoffel-/svampe- gratin.
•   Svampe-/peber- sauce.
•   Salat m/ melon, asparges, blåbær & ristede kerner.

Triple dessertanretning:
•   Nøddemarineret jordbær m/ råcreme.
•   Brownie m/ karamel.
•   Hindbærmoussesnitter.

(hovedret + forretter eller dessert):

Pris pr. kuvert m/ kalveculotte kr. 209,-
Pris pr. kuvert m/ kalvemørbrad kr. 239,-

(forretter + hovedret + dessert):

Pris pr. kuvert m/ kalveculotte kr. 239,-
Pris pr. kuvert m/ kalvemørbrad kr. 269,-

Minimum 6 kuverter. 

Forret, salat og dessert er pænt anrettet på fade - lige til at sætte på buffeten/bordet.

Ved 6-20 kuverter: leveres hovedret i foliebakker, klar til opvarmning. En udførlig varmeanvisning medfølger.

Ved over 20 kuverter: kan hovedret leveres i termokasse, klar til anretning.