Månedens Menu

september - oktober

3 små forretter:
•   Salat m/ cherrytomat, stegt kylling & cæsardressing.
•   Små rejecoctail m/ avocado, pærer & chili.
•   Røget lakserulle m/ urtecreme.
•   Langtidshævet brød & smør..

Hovedret:
•   Krydret kalveculotte eller kalvemørbrad.
•   Kartoffelruller svøbt i landskinke.
•   Svampesauce.
•   Salat m/ råsyltede blommer, ostetern & valnødder.
•   Hjemmelavet krydderurtedressing.

Triple dessertanretning:
•   Brownie m/ abrikoskompot.
•   Mazarinsnitte m/ chokomousse & druer.
•   Hindbærmousse snitte.

(hovedret + forretter eller dessert):

Pris pr. kuvert m/ kalveculotte kr. 199,-
Pris pr. kuvert m/ kalvemørbrad kr. 229,-

(forretter + hovedret + dessert):

Pris pr. kuvert m/ kalveculotte kr. 229,-
Pris pr. kuvert m/ kalvemørbrad kr. 259,-

Minimum 6 kuverter. 

Forret, salat og dessert er pænt anrettet på fade - lige til at sætte på buffeten/bordet.

Ved 6-20 kuverter: leveres hovedret i foliebakker, klar til opvarmning. En udførlig varmeanvisning medfølger.

Ved over 20 kuverter: kan hovedret leveres i termokasse, klar til anretning.