Månedens Menu

september - oktober

Forretter:
•   Varmrøget laks m/ stikkelsbærkompot.
•   Lime-/fuldkorns- vafler m/ krebsehalesalat.
•   Røget dyrekølle m/ æble-/drue- creme.

Hovedret:
•   Krydret kalveculotte eller kalvemørbrad.
•   Flødekartofler m/ pesto.
•   Salat m/ blomkål, råsyltede blommer & valnødder.
•   Hjemmelavet krydderurtedressing.

Triple dessertanretning:
•   Små glas m/ æblekage, saltede honningmandler & flødeskum.
•   Små snitter m/ citronfromage på fuldkornsbund.
•   Hindbærmoussesnitter.

(hovedret + forretter eller dessert):

Pris pr. kuvert m/ kalveculotte kr. 209,-
Pris pr. kuvert m/ kalvemørbrad kr. 239,-

(forretter + hovedret + dessert):

Pris pr. kuvert m/ kalveculotte kr. 239,-
Pris pr. kuvert m/ kalvemørbrad kr. 269,-

Minimum 6 kuverter. 

Forret, salat og dessert er pænt anrettet på fade - lige til at sætte på buffeten/bordet.

Ved 6-20 kuverter: leveres hovedret i foliebakker, klar til opvarmning. En udførlig varmeanvisning medfølger.

Ved over 20 kuverter: kan hovedret leveres i termokasse, klar til anretning.