Månedens Menu

januar - februar

Forretter:
•   Varmrøget laks toppet m/ citrus- gulerødder/squash .
•   Tunmousse m/ æg & sennepsblade.
•   Små skåle m/ hønsesalat & peberbacon.
•   Langtidshævet brød & smør..

Hovedret:
•   Krydret kalveculotte eller kalvemørbrad.
•   Flødekartofler m/ mozzarella & pesto.
•   Grønkålsalat m/ æbler & gojibær.

Triple dessertanretning:
•   Små skåle m/ citrofromage & pistacienødder.
•   Små vandbakkelser m/ chokomousse & saltede mandler.
•   Mazarinsnitter m/ havtorncreme & brændt marengs.

(hovedret + forretter eller dessert):

Pris pr. kuvert m/ kalveculotte kr. 199,-
Pris pr. kuvert m/ kalvemørbrad kr. 229,-

(forretter + hovedret + dessert):

Pris pr. kuvert m/ kalveculotte kr. 229,-
Pris pr. kuvert m/ kalvemørbrad kr. 259,-

Minimum 6 kuverter. 

Forret, salat og dessert er pænt anrettet på fade - lige til at sætte på buffeten/bordet.

Ved 6-20 kuverter: leveres hovedret i foliebakker, klar til opvarmning. En udførlig varmeanvisning medfølger.

Ved over 20 kuverter: kan hovedret leveres i termokasse, klar til anretning.