Månedens Menu

november - december

3 små blinis forretter ”med smag og farve”:
•   Spinat/lime- blinis m/ røget laks, blåbær & hakkede pistacie-
     nødder.
•   Rødbede- blinis m/ peberrodscreme, oksespegepølse &
     syltede rødløg.
•   Rødløg- blinis m/ kyllingkebab, Aiolo & parmesan.
•   Langtidshævet brød & smør.

Hovedret:
•   Krydret kalveculotte eller kalvemørbrad.
•   Hasselbagte kartofler.
•   Svampesauce.
•   Spidskålsalat m/ æbler, ribs & hasselnødder
•   Hjemmelavet krydderurtedressing.

Desserter:
•   Små glas m/ havtorn Cheese cake.
•   Mini chokolade dessertkage.
•   Mini Tiramisu.

(hovedret + forretter eller dessert):

Pris pr. kuvert m/ kalveculotte kr. 199,-
Pris pr. kuvert m/ kalvemørbrad kr. 229,-

(forretter + hovedret + dessert):

Pris pr. kuvert m/ kalveculotte kr. 229,-
Pris pr. kuvert m/ kalvemørbrad kr. 259,-

Minimum 6 kuverter. 

Forret, salat og dessert er pænt anrettet på fade - lige til at sætte på buffeten/bordet.

Ved 6-20 kuverter: leveres hovedret i foliebakker, klar til opvarmning. En udførlig varmeanvisning medfølger.

Ved over 20 kuverter: kan hovedret leveres i termokasse, klar til anretning.