Månedens Menu

november - december

Tapas forretter:
•   Tunmousse rørt med æbler.
•   Lakseroulade m/ blodappelsinperler.
•   Cæsarsalat m/ stegt kylling, cherrytomater & parmesan.
•   Langtidshævet brød & smør.

Hovedret:
•   Krydret kalveculotte eller kalvemørbrad.
•   Smørstegte kartofler.
•   Bearnaisesauce.
•   Salat m/ pære, rødbedesyltede perleløg & honningstegte kerner.

Triple dessertanretning:
•   Små blåbærmousse tårne.
•   Mini orange Sarah Bernhard.
•   Svesketrifli m/ nøddecreme & saltet karamel.

(hovedret + forretter eller dessert):

Pris pr. kuvert m/ kalveculotte kr. 209,-
Pris pr. kuvert m/ kalvemørbrad kr. 239,-

(forretter + hovedret + dessert):

Pris pr. kuvert m/ kalveculotte kr. 239,-
Pris pr. kuvert m/ kalvemørbrad kr. 269,-

Minimum 6 kuverter. 

Forret, salat og dessert er pænt anrettet på fade - lige til at sætte på buffeten/bordet.

Ved 6-20 kuverter: leveres hovedret i foliebakker, klar til opvarmning. En udførlig varmeanvisning medfølger.

Ved over 20 kuverter: kan hovedret leveres i termokasse, klar til anretning.