Månedens Menu

juli - august

Tre forretter:
•   Lakseroulade m/ ørredrogn.
•   Rejesalat m/ pærer & chilicreme.
•   Pulled pork m/ cremet coleslaw.
•   Langtidshævet brød & smør.

Hovedret:
•   Krydret kalveculotte eller kalvemørbrad.
•   Små persille kartofler.
•   Whiskeysauce.
•   Hjertesalat m/ syltede blommer & saltede mandler.
•   Hjemmelavet krydderurtedressing.

Triple dessertanretning:
•   Hindbærmousse snitter.
•   Tiramisu snitter.
•   Mazarintærte m/ brombær, nøddecreme & brændt marengs.

(hovedret + forretter eller dessert):

Pris pr. kuvert m/ kalveculotte kr. 199,-
Pris pr. kuvert m/ kalvemørbrad kr. 229,-

(forretter + hovedret + dessert):

Pris pr. kuvert m/ kalveculotte kr. 229,-
Pris pr. kuvert m/ kalvemørbrad kr. 259,-

Minimum 6 kuverter. 

Forret, salat og dessert er pænt anrettet på fade - lige til at sætte på buffeten/bordet.

Ved 6-20 kuverter: leveres hovedret i foliebakker, klar til opvarmning. En udførlig varmeanvisning medfølger.

Ved over 20 kuverter: kan hovedret leveres i termokasse, klar til anretning.