Månedens Menu

november - december

Tre forretter:
•   Små glas m/ citrus varmrøget laks rilette.
•   Mini croissant m/ krebsehalesalat.
•   Hjertesalatkurve m/ kylling-/ æble-/ glaskål- salat.
•   Langtidshævet brød & smør.

Hovedret:
•   Krydret kalveculotte eller kalvemørbrad.
•   Små smørstegte kartofler & rodfrugt krydret m/ tomat,
     løg & peberfrugt.
•   Svampesauce m/ røde peberkorn.
•   Grønkålsalat m/ blodappelsin, rødbedesyltede pærer &.
     friske figner.

Triple dessertanretning:
•   Amaretto-/ kirsebær- mousse bombe.
•   Små glas m/ æblekage, nødde-/ kerne- crunch & flødeskum.
•   Mini choko-/ appelsin- kage m/ chokomousse.

(hovedret + forretter eller dessert):

Pris pr. kuvert m/ kalveculotte kr. 209,-
Pris pr. kuvert m/ kalvemørbrad kr. 239,-

(forretter + hovedret + dessert):

Pris pr. kuvert m/ kalveculotte kr. 239,-
Pris pr. kuvert m/ kalvemørbrad kr. 269,-

Minimum 6 kuverter. 

Forret, salat og dessert er pænt anrettet på fade - lige til at sætte på buffeten/bordet.

Ved 6-20 kuverter: leveres hovedret i foliebakker, klar til opvarmning. En udførlig varmeanvisning medfølger.

Ved over 20 kuverter: kan hovedret leveres i termokasse, klar til anretning.