Månedens Menu

marts - april

Tre forretter:
•   Asparges/rejer m/ fuldkorns butterdejsnitter.
•   Laksemousse m/ ristede solsikkekerner.
•   Cæsarsalat m/ stegt kylling, cherrytomater & parmesan.
•   Langtidshævet brød & smør.

Hovedret:
•   Krydret kalveculotte eller kalvemørbrad.
•   Små smørstegte persillekartofler.
•   Hvidvinssauce med friske krydderurter.
•   Spidskål-/asparges-/ærte- salat med hyben & ristede sesamfrø.

Triple dessertanretning:
•   Rabarbermousse på saltet kiksebund.
•   Chokobomber.
•   Dessert lagkagesnitter med blommer & mandler.

(hovedret + forretter eller dessert):

Pris pr. kuvert m/ kalveculotte kr. 209,-
Pris pr. kuvert m/ kalvemørbrad kr. 239,-

(forretter + hovedret + dessert):

Pris pr. kuvert m/ kalveculotte kr. 239,-
Pris pr. kuvert m/ kalvemørbrad kr. 269,-

Minimum 6 kuverter. 

Forret, salat og dessert er pænt anrettet på fade - lige til at sætte på buffeten/bordet.

Ved 6-20 kuverter: leveres hovedret i foliebakker, klar til opvarmning. En udførlig varmeanvisning medfølger.

Ved over 20 kuverter: kan hovedret leveres i termokasse, klar til anretning.