Månedens Menu

marts - april

Tre forretter:
•   Sprød bagt spinat vaffel m/ krebsehalesalat.
•   Røget lakseruller m/ flødecreme & drueagurkepesto.
•   Sprængt kalkun m/ bacon & havtorn vinaigrette.
•   Langtidshævet brød & smør.

Hovedret:
•   Krydret kalveculotte eller kalvemørbrad.
•   Små smørstegte persille kartofler.
•   Bearnaisesauce.
•   Salat m/ cherrytomater, forårsløg & mozzarella.
•   Hjemmelavet krydderurtedressing.

Triple dessertanretning:
•   Mini Othello dessertkager.
•   Små chokosnitter m/ top af hindbærmousse.
•   Orange Sarah Bernhard.

(hovedret + forretter eller dessert):

Pris pr. kuvert m/ kalveculotte kr. 199,-
Pris pr. kuvert m/ kalvemørbrad kr. 229,-

(forretter + hovedret + dessert):

Pris pr. kuvert m/ kalveculotte kr. 229,-
Pris pr. kuvert m/ kalvemørbrad kr. 259,-

Minimum 6 kuverter. 

Forret, salat og dessert er pænt anrettet på fade - lige til at sætte på buffeten/bordet.

Ved 6-20 kuverter: leveres hovedret i foliebakker, klar til opvarmning. En udførlig varmeanvisning medfølger.

Ved over 20 kuverter: kan hovedret leveres i termokasse, klar til anretning.