Nytårs Menu 2016

Små lækre tapas forretter
•   Mini skåle m/ rejer & dildfriskost.
•   Hvidvindampet rødtunge m/ urtecreme.
•   Spinat-/lime- blinis m/ varmrøget laksemousse.
•   Cayennestegt kylling m/ parmesan & cæsardressing.
•   Rulle af røget dyrekølle fyldt med æbler & havtorn.
•   Langtidshævet brød.

Hovedret
•   Langtidsstegt kalvemørbrad m/ pesto & baconsvøb.
•   Kartoffel-/nødde- toppe.
•   Svampe-/peber- sauce.
•   Smørstegte forårsløg, nektariner & valnødder.

Dessert 
•    Nytårsbombe: Sprød kagebund m/ chokoladebombe med
      flydende hindbær beklædt med hindbærmousse.

Pris pr. kuvert kr. 369,-

Minimum 4 kuverter.

 
Som altid laver vi et begrænset antal nytårsmenuer - så derfor vent ikke for længe med at bestille!
 
Afhentning skal ske den 31. dec. mellem kl. 13.00 og kl. 15.00 hos Madkunstneren, Lundvej 6, 8800 Viborg.