Nytårs Menu 2017

Forretter
•   Varmrøget laks (små laks der er nænsomt røget fra et lille røgeri
     i Nordjylland) hertil havtorn-/pære- glace & rød skovsyre.
•   Sprød stegt spinat-/citrus- vaffel m/ krebsehalesalat & ørredrogn.
•   Pulled pork rilette, persilleskum & rugbrødschips.
•   Røget kalkun m/ syltede peberfrugter & cæsardressing.
•   Langtidshævet små kuvert brød.
•   Hjemmelavet smør.

Hovedret
•   Kalvemørbrad.
•   Små pesto-/nødde- stegte kartofler.
•   Svampe-/peber- sauce.
•   Brændt hjertesalat m/ blommechutney, honning-/saltede-
     valnødder.

Dessert 
•   Hvid chokolade tærte m/ pekannødder - hertil brombærcouillin.
•   Mini chokoskål m/ citronfromage.
•   Vandbakkelse m / saltet karamel.

Pris pr. kuvert kr. 399,-

Minimum 4 kuverter.

Nytårsmenu 2017 kan KUN bestilles til den 31. dec. 2017.

 
Som altid laver vi et begrænset antal nytårsmenuer - så derfor vent ikke for længe med at bestille!
 
Afhentning skal ske den 31. dec. mellem kl. 13.00 og kl. 15.00 hos Madkunstneren, Lundvej 6, 8800 Viborg.