Nytårs Menu 2018

Forretter
•   Koldrøget laks m/ kvædekompot.
•   Mini vandbakkelse m/ krebsehalesalat.
•   Fuldkorns rødbedevaffel m/ peberrodscreme & rostbeef.
•   Røget kalkun m/ syltet rødløg på salatbund.
•   Langtidshævet brød & smør.

Hovedret
•   Kalvemørbrad.
•   Små svampe-/kartoffel- gratin m/ baconsvøb.
•   Cremet svampesauce.
•   Salat m/ marineret blomkål, æbler, blåbær & saltede mandler.

Dessert 
•  Kransekage m/ kokostop.
•  Brownie m/ karamel & pekannødder.
•  Fraglite roulade m/ hvid chokolade & bær.

Pris pr. kuvert kr. 399,-

Minimum 4 kuverter.

Nytårsmenu 2018 kan KUN bestilles til den 31. dec. 2018.

 
Som altid laver vi et begrænset antal nytårsmenuer - så derfor vent ikke for længe med at bestille!
 
Afhentning skal ske den 31. dec. mellem kl. 13.00 og kl. 15.00 hos Madkunstneren, Lundvej 6, 8800 Viborg.