Nytårs Menu 2019

Forretter
•   Røget tun m/ sesamtang.
•   Lime-/spinat- vafler m/ krebsehalesalat.
•   Lakseruller med asparges-/basilikum- creme.
•   Skovduebryst m/ stikkelsbærkompot & ristede bøgehatte.
•   Tomattatar bombe m/ rødløg & honningristede solsikkekerner.
•   Vagtelæg m/ friskostcreme & citronperler.
•   Langtidshævet brød & smør.

Hovedret
•   Helstegt kalvemørbrad.
•   Smøstegte pestokartofler.
•   Cremet svampesauce.
•   Rød spidskålsalat m/ blomkål & rødbedesyltede perleløg & pærer.

Dessert 
•  Blueberry / red velvet.
•  Baked Alaska m/ hindbærparfait.
•  Sarah Bernhard m/ kaffelikør.

Pris pr. kuvert kr. 399,-

Minimum 4 kuverter.

Nytårsmenu 2019 kan KUN bestilles til den 31. dec. 2019.

 
Som altid laver vi et begrænset antal nytårsmenuer - så derfor vent ikke for længe med at bestille!
 
Afhentning skal ske den 31. dec. mellem kl. 13.00 og kl. 15.00 hos Madkunstneren, Lundvej 6, 8800 Viborg.