Sammensæt Buffet

A - Forretter

    Tunmousse m/ rejer, æg, asparges & dildcreme.
    Røget laks m/ krydderurterøræg, asparges & ørredrogn.
    Varmrøget laks m/ æble-, druecreme & valnødder.
    Spinatvafler m/ krebsehalesalat. 
    Rejecocktail m/ grønne asparges & caviar.
    Tigerrejespyd m/ aioli.
    Spinatsalat m/ røget kalkun, hindbær, nødder, ostetern & hindbærvinaigrette.
    Cæsarsalat m/ stegt kylling, cherrytomater & parmasan.

    Røget dyrekølle m/ stegte peberfrugter, ribs & pistacienødder.
•    Små glas m/ pulled pork rilette & persilleskum.
    Rødbedeblinis m/ peberrodscreme & roastbeef + Rødløgsblinis m/ aioli & kyllingekebab.

B - Hovedretter/kød

    Ramsløgsmarineret kalveculotte.
    Orangemarineret svinemørbrad.
    Langtidsstegt kalvefilet.
    Rosmarinkrydderet lammekølle fyldt m/ hvidløg & persille.
    Mørbradgryde m/ pølser & bacon.
    Marineret oksecuvette.
    Sprængt kalkuncuvette.
    Smør- & nøddestegt unghanebryst.
    Krydderfriskostfyldt unghanebryst.
    Fyldt svinekam m/ nødder, champignon & abrikoser.

C - Kartoffel/tilbehør

    Små smørstegte persillekartofler m/ svampesauce.
    Honningstegte rodfrugter.
    Hasselbagte kartofler m/ bearnaisesauce.

•    Pestostegte små kartofler m/ rødvinssauce.
    Flødekartofler.
    Flødekartofler m/ pesto & mozzarella.
    Varm kartoffelsalat.
    Kartoffelsalat m/ creme fraiche & purløg.

    Grøn kartoffelsalat m/ ærter, basilikum & grønne asparges.

D - Salater

    Årstidens salat m/ dressing.
    Coleslaw m/ æbler.

    Radise-/valnødde- salat m/ blåskimmel minitoast.
    Tomat-/rødbede- salat m/ feta & mynte.
    Salat m/ gule-/røde cherrytomater, mozzarellekugler & stilk kapers.
•    Babysalat m/ nektariner - saltede mandler - Parmesan ost.
•    Fuldkorns pastasalat m/ champignon & broccoli.
•    Ruccula m/ ristede svampe, bær & ostetern.
•    Salat m/ vandmelon - græskarkerner - feta.
•    Tzatziki.
•    Græsk tomatsalat.
•    Speltkernesalat m/ nødder.
•    Salat m/ marinerede pærer, rosa peberkorn & brød crunch.
•    Bulgursalat m/ råsyltede peberfrugter & kokos.
•    Bønnesalat m/ stegte peberfrugter & honningglaserede valnødder.

E - Desserter

    Chokolademousse tærte m/ jordbærpuré.
    Hyldeblomst-/oste- kage m/ bær & frugt.
    Tærte m/ chokoladebund m/ kiwi & appelsincreme.
    Skovbærtærte på mazarinbund & creme fraiche.
    Tiramisu kage m/ friske frugter.
    Rabarbertriffli m/ nøddemarengs & hyldeblomstskum.
    Bagt æbletærte m/ brombærcreme.  
•    Brownies m/ marinerede druer.
    Islagkage m/ kirsebærlikør, chokoladestykker & chokoladesauce.
•    Islagkage m/ tranebær, hyldeblomst & karamelsauce.
•    Islagkage m/ krokant, appelsin & chokoladesauce.

Buffet 1

2 x A
1 x B
1 x C
2 x D
1 x E

Pris pr. kuvert kr. 239,-

Buffet 2

2 x A
2 x B
1 x C
3 x D
2 x E

Pris pr. kuvert kr. 279,-

Minimum 30 kuverter. 
Inkl. langtidshævet brød & smør.