Sammensæt Buffet

A - Forretter

    Tunmoussé lagkage m/ forårsløg & squash.
    Blinis m/ wasabirogn - blinis m/ røget laks & rødløgscreme.
    Røget laks m/ æble-/rødløg-/kapers- vinaigrette.
    Stjerneskud m/ stegt rødspætte, rejer, asparges & kaviar. 
    Røget ørred m/ røræg, krydderurter & cherrytomater.
    Spinatsalat m/ røget kalkun, hindbær, valnødder & hindbærdressing.
    Melon m/ lufttørret Parma skinke & bruchetta m/ svampe.
    Gratineret Hokifilet & citronmarinerede squash/gulerødder.

    Varmrøget peberlaks m/ druer- / nødder- / forårsløg- vinaigrette.
    Tigerreje spyd m/ chili & Aioli dip.

B - Hovedretter/kød

    Roastbeef m/ glaserede perleløg & tranebær.
    BBQ marineret oksecuvette.
    Provence krydret kalveculotte.
    Fyldt svinemørbrad m/ spinat & Parmesan ost.
    Kyllingebryst m/ gratinerede svampe.
    Kalvefilet m/ hvidløg & krydderurter.
    Svinekam fyldt m/ abrikoser, nødder & champignon.
    Lammekølle fyldt m/ hvidløg, feta & persille.
    Mandelstegt kalvefilet.
    Koteletter i Dijon-/fløde- sauce.

    Kalkun m/ rodfrugtefyld svøbt i Serrano skinke.

C - Kartoffel/tilbehør

    Små smørstegte persille kartofler m/ svampesauce.
    Ovnbagte kartofler m/ æbler & rødløg.
    Paprikastegte kartoffelbåde m/ rødvinssauce.
    Flødekartofler.
    Ovnstegte kartofler m/ krydderurter & bearnaisesauce.
    Kartoffel-/aspargestærte.
    Tomattærte.
    Broccoli-/porretærte.
    Ovnbagt ratatouille.
    Kartoffelsalat m/ creme fraiche.

    Marineret kartoffelsalat m/ forårsløg & cherrytomater.

D - Salater

    Årstidens salat m/ dressing.
    Coleslaw m/ æbler.

    Radise-/valnødde- salat m/ blåskimmel minitoast.
    Tomat-/rødbede- salat m/ feta & mynte.
    Salat m/ gule-/røde cherrytomater, mozzarellekugler & stilk kapers.
•    Babysalat m/ nektariner - saltede mandler - Parmesan ost.
•    Fuldkorns pastasalat m/ champignon & broccoli.
•    Ruccula m/ ristede svampe, bær & ostetern.
•    Salat m/ vandmelon - græskarkerner - feta.
•    Tzatziki.
•    Græsk tomatsalat.
•    Speltkernesalat m/ nødder.
•    Salat m/ marinerede pærer, rosa peberkorn & brød crunch.
•    Bulgursalat m/ råsyltede peberfrugter & kokos.
•    Bønnesalat m/ stegte peberfrugter & honningglaserede valnødder.

E - Desserter

    Chokolademousse tærte m/ jordbærpuré.
    Hyldeblomst-/oste- kage m/ bær & frugt.
    Tærte m/ chokoladebund m/ kiwi & appelsincreme.
    Skovbærtærte på mazarinbund & creme fraiche.
    Tiramisu kage m/ friske frugter.
    Rabarbertriffli m/ nøddemarengs & hyldeblomstskum.
    Bagt æbletærte m/ brombærcreme.  
•    Brownies m/ marinerede druer.
    Islagkage m/ kirsebærlikør, chokoladestykker & chokoladesauce.
•    Islagkage m/ tranebær, hyldeblomst & karamelsauce.
•    Islagkage m/ krokant, appelsin & chokoladesauce.

Buffet 1

2 x A
1 x B
1 x C
2 x D
1 x E

Pris pr. kuvert kr. 239,-

Buffet 2

2 x A
2 x B
1 x C
3 x D
2 x E

Pris pr. kuvert kr. 279,-

Minimum 30 kuverter. 
Inkl. langtidshævet brød & smør.