2018 Buffet

Forretter
•    Cremet tunmousse m/ tigerrejer.
•    Varmrøget laks m/ asparges & blåbærvinaigrette.
•    Mini vandbakkelser m/ krebsehalesalat.
•    Små glas m/ pulled pork & aioli.
•    Tortillaskåle m/ hønsesalat & peberbacon.
•    Røget dyrekølle m/ æble- & druevinaigrette.

Hovedretter
•    Lammekølle m/ feta, persille & hvidløg.
•    Smørstegt kyllingebryst.
•    Små persillestegte kartofler.
•    Svampesauce.
•    Tomatsalat m/ mozzarella, oliven & stegte peberfrugter.
•    
Tzatziki.
•    Hjertesalat m/ stegte svampe, hyben & nødder.  

Dessertbordet
•    Mini mazarinkage m/ havtorn & brændt marengs.
•    Små glas m/ gammeldags æblekage & portvinssyltet ribs.
•    Brownie m/ pekannødder & karamel.
•    Orange Sarah Bernard..
•    Mini tiramisu.
    Mini hindbærmoussesnitter.

Pris pr. kuvert kr. 339,-

Minimum 30 kuverter. 
Inkl. langtidshævet brød & smør.