Studentermenu 2016

Forretter
•   Små rejesalater m/ dildfriskost.
•   Croissant m/ Cæsar kyllingsalat.
•   Røget laks m/ friske grønne asparges & salsa.
•   Melon m/ landskinke.
•   Tunmousseruller m/ tigerrejer.
•   Rødbedeblinis m/ roastbeef & peberrodscreme.
•   Langtidhævet brød & smør.

Hovedret
•   Ramsløgstegt kalveculotte.
•   Smørstegte pestokartofler .
•   Bearnaisesauce.
•   Melonsalat m/ rabarber & grønne asparges.
•   Tomatsalat m/ feta & basilikumvinaigrette.
•   Hjemmelavet krydderurtedressing.

Dessert
•   Islagkage m/ jordbær/lakrids & jordbærsauce.
•   Minitærter m/ blåbærcreme.
•   Hindbær flødeboller.
•   Orange Sarah Bernhard kager.

Pris pr. kuvert kr. 299,-

Minimum 20 kuverter.