Tre-retters Menu

Forretter
    Rejecoctail m/ rejer, asparges & caviar .
    Varmrøget laks & drue-/æble-/valnødde- creme.
    Røget dyrekølle & tranebær-/forårsløg- vinaigrette.
    Aspargesmousse m/ røget laks & rejer.

Forretter inkl. langtidshævet brød & smør.

Hovedretter
    Wienerschnitzel, brasede kartofler & ærter.
    Kalvesteg stegt som vildt, brunede / hvide kartofler, sauce, 
     valdorfsalat & tyttebær. 
    Mørbrad a la creme, stegte kartoffelbåde, hjemmelavet 
    
agurkesalat & mixed salat. 
    Hamburgerryg, kartofler, aspargessauce & grønsager.
    Flæskesteg m/ brune / hvide kartofler, sauce, rødkål.
    Stegt flæsk, kartofler, persillesauce & rødbeder.

Desserter
    Citronfromage m/ nøddeflødeskum
    Rabarbertriffli.
    Islagkage m/ jordbær/karamel & jordbærcouillin.
    Rubinsteinerkage.

Minimum 10 kuverter. 

 

 




kr. 49,-
kr. 49,-
kr. 45,-
kr. 49,-

 


kr. 149,-
kr. 139,-

kr. 109,-

kr. 99,-
kr. 99,-
kr. 119,-

kr. 35,- 
kr. 35,-
kr. 35,- 
kr. 59,-