Vintermenu

Forret buffet
•    Bambusskåle m/ rejesalat, friskost & dild.
•    Laksebomber m/ lime & rødløg.
•    Røget dyrekølle m/ havtorn & salturt.
•    Bruchetta m/ mozzarella & tomat.
•    Vandbakkelser m/ krebsehalesalat.
•    Små fuglereder m/ mango-/kyllinge- salat.
•    Langtidshævet brød & smør.

Hovedret buffet
•    Pikantfyldt unghanebryst.
•    Mørbradgryde m/ chili & svampe.
•    Smørstegte pestokartofler.
•    Rodfrugt-/oste- brød m/ rødbedepesto.
•    Grønkålsalat m/ æbler, valnødder & honning.
•    Salat m/ stegte tomater & syltede rødløg.

Dessert buffet
•    Chokolademoussetærte m/ jordbærcoullin.
•    Små havtorn kager på nøddebund toppet m/ marengs.
•    Tulipan-chokoladeskåle m/ brombærfromage.
•    Lagkagesnitter m/ hindbærmousse.
•    Orange Sarah Bernhard kager.

Pris pr. kuvert kr. 319,-

Minimum 30 kuverter.